Кількість
|
Вартість
|
||
|
Стимулятор Megafol Protein має вузьку спеціалізацію - він застосовується на пшениці, люцерни, сої та бобових. Він покликаний виконувати важливу функцію - стимуляцію біосинтезу і накопичення білків культурою. Під дією препарату зростання рівня протеїнів у пшениці, сої та бобових досягає 2,6%, а в люцерні - 5,8%. Megafol Protein забезпечує такий результат за рахунок трьох процесів: стимуляції внутрішнього обміну азоту, цукрів і амінокислот; інтенсифікації роботи інгібіторів протеази; а також посилення гормонального фону рослини і його ферментативних реакцій. Таким чином, Megafol Protein значно покращує якість продукції пшениці і бобових, а також засвоюваність люцерни.
Виробник - Valagro, Італія.
Характеристики:
- Хімічний склад (%): азот (N) - 2,0; калій (К2О) - 4,5; органічний вуглець (С) - 10,0; залізо (Fe) - 0,022; марганець (Mn) - 0,026;
- Показник Ph - 7,6 в 1% -му розчині;
- Розчинність - 1220 г / л при температурі води + 20 ℃;
Норми витрати:
- пшениця - 3 л / га в концентрації 150-250 мл / 100 л води;
- соя і люцерна - 1,5-3 л / га в концентрації 150-250 мл / 100 л води;
- бобові культури - 2-3 л / га в концентрації 150-250 мл / 100 л води.